Qui som

MP HOSTALERIA es una botiga online amb un ampli catàleg de Maquinària per a la hostaleria i la restauració, subministrem equipament per hotels, restaurants, cuines escolars, cuines hospitalàries, cuines d'empreses, cuines centrals, etc.


MP hostaleria.cat és la botiga virtual pertanyent a Eulàlia Miró Pepió

NIF 40959919R

Domicili social: Dalia, 23-08.470 SANT CELONI (Barcelona)

E-mail info@mphostaleria.cat

Telèfon / WhatsApp: 666.465.825

MP hostaleria, mitjançant la seva botiga virtual, té per objecte la venda per internet dels productes i serveis necessaris per atendre les necessitats del sector de la restauració (Hostaleria, Restauració i Càtering), i també Alimentari.

Els clients potencials són els professionals i els particulars de tot el món, que desitgen treballar amb productes, maquinària i mobiliari de qualitat contrastada, disseny agradable, resistent a l'ús intensiu i preu competitiu.

La necessitat en la preparació i distribució d'aliments per satisfer les necessitats de la població és de continu creixement a causa de diversos factors, el creixement de la població, l'augment del turisme, el canvi d'hàbits de consum de les famílies i la seva pròpia estructura, que prefereix dedicar-se a les seves activitats professionals i de lleure que a dedicar temps, espai i esforç a preparar diversos menjars al dia.

Som una empresa del món de l'hostaleria, coneixedors de les necessitats dels clients de cada tipus d'establiment, oberts a escoltar i aprendre per millorar l'oferta amb les millors marques del mercat. Això ens permet aconsellar i orientar als clients en l'equipament que millor els pot servir per aconseguir els seus objectius.

*** Si no troba el que necessita a la nostra botiga on-line, envieu-nos una sol·licitud amb el màxim de detall possible del que necessita i l'hi buscarem. ***